Jouw pand heeft een EIGEN AARD Aard

Weet u dat uw woning / bedrijfspand ook een aard heeft? Elk pand heeft een eigen beleving door het gebruik van vorm, licht, geluid, temperatuur en geur. Voor ieder mens is de toegepaste vorm, materiaal en kleurgebruik van invloed! Kortom een pand heeft zijn eigen aard, maar is dit inzichtelijk te maken, en wat kunt u er dan hiermee?

U heeft vast weleens in een ruimte of pand gemerkt dat het te warm of te koud is. Vaak regelt u dan via een thermostaat, radiatorknop, ventilatieschuif, raam of deur alsnog de gewenste temperatuur. Hiermee reageert de ruimteomgeving met een nieuwe temperatuur, waardoor het wat fijner gaat aanvoelen. Dit soort ongemakken heeft te maken met onvoldoende isolatie of verkeerde hoeveelheden materialen van aanwezige constructies en aankledingen.

Detaillering van gevels, vloeren en dak komt voor comfort vrij precies. Wij onderzoeken bijvoorbeeld of het wel of niet toepassen van zonwering of speciaal vensterglas noodzakelijk is. Ook de hoeveelheid en soort afwerkingen, het aantal meubels en de aankleding van het huis nemen wij mee in het onderzoek.

Rekentool AARDŽ geeft inzicht

Om hiermee daadwerkelijk een vinger achter te krijgen, werken wij met een unieke rekentool AARDŽ. Een solide basis waarmee we echt handvatten krijgt voor een betere aard van uw kostbare vastgoed. De warmtehuishouding van uw pand wordt nu dynamisch doorgerekend en daarna kan er gericht naar oplossingen worden gezocht om tot een evenwichtige leefbare balans te komen.

AARDŽ is een nieuw en revolutionair programma. Hiermee kunnen verschillende energiemaatregelen binnen een pand met elkaar vergelijken worden. Voor bestaand- of nieuw vastgoed, kan relatief eenvoudig energiebesparingen worden doorgerekend.
Samen met u kijken we naar meerdere oplossingen. Hierbij laten we zien wat ideaal en de meest optimaal bouwkundige oplossingen zijn. Deze oplossingen kunt u verder vergelijken, daarin een keuze maken met goed onderbouwde berekeningen en dat voor meer betaalbare woonlasten! Wat wilt u nog meer?

Weten wat uw pand doet en doelgericht keuzes maken?

Een echt duurzaam en leefbaar vastgoed met zo laag mogelijke woonlasten, exploitatiekosten, nu een haalbaar ideaal, meetbaar en berekenbaar met AARDŽ.
U kunt hiermee verder met het realiseren van een echt duurzaam, leefbaar en comfortabel pand, neem contact met ons op en laat u daadwerkelijk bijstaan met inzichtelijk en duidelijk advies.

Goed bouwen en energie besparen, dat doe je samen!